Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności [T.4s.AOJZ.SI.TTZCZ.T] Semestr letni 2020/2021
- Semestr letni 2023/2024
- Semestr letni 2022/2023
- Semestr letni 2021/2022
- Semestr letni 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Małgorzata Bączkowicz
niestandardowa częstotliwośćMałgorzata Bączkowicz
niestandardowa częstotliwośćMałgorzata Bączkowicz
niestandardowa częstotliwośćMałgorzata Bączkowicz
niestandardowa częstotliwośćWtorek
Małgorzata Bączkowicz, Joanna Sobolewska-Zielińska
niestandardowa częstotliwośćMałgorzata Bączkowicz
jednokrotnieMałgorzata Bączkowicz
jednokrotnieŚroda
Małgorzata Bączkowicz
niestandardowa częstotliwośćMałgorzata Bączkowicz
niestandardowa częstotliwośćCzwartek
Małgorzata Bączkowicz
niestandardowa częstotliwośćMałgorzata Bączkowicz
niestandardowa częstotliwośćPiątek
Małgorzata Bączkowicz
niestandardowa częstotliwośćMałgorzata Bączkowicz
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności