Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności [T.4s.AOJZ.SI.TTZCX.T] Semestr letni 2018/2019
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Teresa Fortuna
13:15
Wykład, grupa 1
każdy wtorek, 13:15 - 14:45
Sala Wykładowa I, budynek nr TZ
Paulina Pająk, Robert Socha
17:30
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3
każdy wtorek, 17:30 - 20:30
Sala 1.73, budynek nr TZ
Środa
Czwartek
Paulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska
9:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4
każdy czwartek, 9:45 - 12:45
Sala 1.73, budynek nr TZ
Piątek
Joanna Sobolewska-Zielińska
7:30
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2
każdy piątek, 7:30 - 10:30
Sala 1.73, budynek nr TZ
Karolina Królikowska
10:30
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1
każdy piątek, 10:30 - 13:30
Sala 1.73, budynek nr TZ
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności