Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności [T.4s.AOJZ.SI.TTZCX.T] Semestr letni 2018/2019

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Teresa Fortuna
13:15 Wykład, grupa 1 każdy wtorek, 13:15 - 14:45 Sala Wykładowa I, budynek nr TZ
Paulina Pająk, Robert Socha
17:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 każdy wtorek, 17:30 - 20:30 Sala 1.73, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Paulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska
9:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 każdy czwartek, 9:45 - 12:45 Sala 1.73, budynek nr TZ

Piątek

Joanna Sobolewska-Zielińska
7:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każdy piątek, 7:30 - 10:30 Sala 1.73, budynek nr TZ
Karolina Królikowska
10:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każdy piątek, 10:30 - 13:30 Sala 1.73, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)