Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności [T.4s.AOJZ.SI.TTZCX.T] Semestr letni 2016/2017
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna
13:15
Wykład, grupa 1
każdy wtorek, 13:15 - 14:45
Sala Wykładowa I, budynek nr TZ
Karolina Królikowska, Izabela Przetaczek-Rożnowska
17:30
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3
każdy wtorek, 17:30 - 20:30
Sala 0.73, budynek nr TZ
Środa
Czwartek
Karolina Królikowska, Izabela Przetaczek-Rożnowska
7:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2
każdy czwartek, 7:00 - 10:00
Sala 1.73, budynek nr TZ
Joanna Sobolewska-Zielińska
10:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1
każdy czwartek, 10:00 - 13:00
Sala 1.73, budynek nr TZ
Piątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności