Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności [T.4s.AOJZ.SI.TTDDZ.T] Semestr letni 2022/2023

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Dorota Gałkowska
niestandardowa częstotliwość15:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 15:15 - 18:30 Sala 1.73, budynek nr TZ
Dorota Gałkowska
niestandardowa częstotliwość16:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 16:45 - 20:00 Sala 1.73, budynek nr TZ

Środa

Dorota Gałkowska, Izabela Przetaczek-Rożnowska
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:15 Sala 1.73, budynek nr TZ
Izabela Przetaczek-Rożnowska, Joanna Sobolewska-Zielińska
niestandardowa częstotliwość11:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 14:45 Sala 1.73, budynek nr TZ
Jacek Rożnowski, Joanna Sobolewska-Zielińska
niestandardowa częstotliwość15:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 18:15 Sala 1.73, budynek nr TZ

Czwartek

Izabela Przetaczek-Rożnowska
niestandardowa częstotliwość12:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 13:45 Sala 1.35, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)