Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności [T.4s.AOJZ.SI.TTDDZ.T] Semestr letni 2021/2022

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Karolina Królikowska
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:15 Sala 1.73, budynek nr TZ
Dorota Gałkowska
niestandardowa częstotliwość11:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 14:45 Sala 1.73, budynek nr TZ
Małgorzata Bączkowicz, Dorota Gałkowska
niestandardowa częstotliwość15:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 18:15 Sala 1.73, budynek nr TZ

Czwartek

Małgorzata Bączkowicz
9:45 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 9:45 - 11:30 Sala zdalne, budynek nr TZ
Paulina Pająk
niestandardowa częstotliwość17:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 20:15 Sala 1.73, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)