Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności [T.4s.AOJZ.SI.TTDDX.T] Semestr letni 2018/2019

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Izabela Przetaczek-Rożnowska
niestandardowa częstotliwość14:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 14:45 - 17:45 Sala 1.71, budynek nr TZ
Izabela Przetaczek-Rożnowska
niestandardowa częstotliwość18:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 18:00 - 21:00 Sala 1.71, budynek nr TZ

Wtorek

Izabela Przetaczek-Rożnowska
niestandardowa częstotliwość16:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00 Sala 1.71, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna
9:45 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 9:45 - 11:15 Sala 1.35, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)