Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności [T.4s.AOJZ.SI.TJBJY.T] Semestr letni 2017/2018
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Teresa Fortuna
13:15
Wykład, grupa 1
każdy wtorek, 13:15 - 14:45
Sala Wykładowa I, budynek nr TZ
Środa
Czwartek
Lesław Juszczak, Joanna Sobolewska-Zielińska
13:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2
każdy czwartek, 13:45 - 16:45
Sala 1.73, budynek nr TZ
Lesław Juszczak, Joanna Sobolewska-Zielińska
17:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1
każdy czwartek, 17:00 - 20:00
Sala 1.73, budynek nr TZ
Piątek
Małgorzata Bączkowicz, Jacek Rożnowski
16:30
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3
każdy piątek, 16:30 - 19:30
Sala 1.73, budynek nr TZ
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności