Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności [T.4s.AOJZ.SI.TJBJY.T] Semestr letni 2017/2018

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Teresa Fortuna
13:15 Wykład, grupa 1 każdy wtorek, 13:15 - 14:45 Sala Wykładowa I, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Lesław Juszczak, Joanna Sobolewska-Zielińska
13:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każdy czwartek, 13:45 - 16:45 Sala 1.73, budynek nr TZ
Lesław Juszczak, Joanna Sobolewska-Zielińska
17:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każdy czwartek, 17:00 - 20:00 Sala 1.73, budynek nr TZ

Piątek

Małgorzata Bączkowicz, Jacek Rożnowski
16:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 każdy piątek, 16:30 - 19:30 Sala 1.73, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)