Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności [T.4s.AOJZ.NI.TTZTZ.T] Semestr letni 2021/2022
- Semestr letni 2023/2024
- Semestr letni 2022/2023
- Semestr letni 2021/2022
- Semestr letni 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
Małgorzata Bączkowicz
jednokrotnieMałgorzata Bączkowicz
jednokrotnieMałgorzata Bączkowicz
jednokrotnieMałgorzata Bączkowicz
jednokrotnieMałgorzata Bączkowicz
jednokrotnieMałgorzata Bączkowicz
jednokrotnieMałgorzata Bączkowicz
jednokrotnieSobota
Paulina Pająk, Joanna Sobolewska-Zielińska
jednokrotniePaulina Pająk, Joanna Sobolewska-Zielińska
jednokrotniePaulina Pająk, Joanna Sobolewska-Zielińska
jednokrotniePaulina Pająk, Joanna Sobolewska-Zielińska
niestandardowa częstotliwośćPaulina Pająk, Joanna Sobolewska-Zielińska
jednokrotniePaulina Pająk, Joanna Sobolewska-Zielińska
niestandardowa częstotliwośćPaulina Pająk, Joanna Sobolewska-Zielińska
niestandardowa częstotliwośćPaulina Pająk, Joanna Sobolewska-Zielińska
jednokrotniePaulina Pająk, Joanna Sobolewska-Zielińska
jednokrotniePaulina Pająk, Joanna Sobolewska-Zielińska
niestandardowa częstotliwośćPaulina Pająk, Joanna Sobolewska-Zielińska
jednokrotnieNiedziela
Paulina Pająk, Joanna Sobolewska-Zielińska
jednokrotnieWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności