Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych [T.4s.AJPB.SI.TBSBZ.T] Semestr letni 2021/2022

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Aleksander Poreda
niestandardowa częstotliwość12:15 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 14:30 Sala zdalne, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Olga Hrabia
niestandardowa częstotliwość16:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 18:45 Sala 1.137, budynek nr TZ
Olga Hrabia
niestandardowa częstotliwość19:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 19:00 - 21:15 Sala 1.137, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)