Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Wyposażenie techniczne w produkcji żywności [T.3s.WTPZ.SI.TTDDZ.T] Semestr zimowy 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Daniel Żmudziński
niestandardowa częstotliwość17:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 18:30 Sala zdalne, budynek nr TZ

Wtorek

Daniel Żmudziński
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15 Sala 0.142, budynek nr TZ
Daniel Żmudziński
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15 Sala 0.116, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Piątek

Daniel Żmudziński
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15 Sala 0.142, budynek nr TZ
Daniel Żmudziński
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15 Sala 0.116, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)