Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Podstawy żywienia człowieka [T.3s.PZCZ.SI.TTZTZ.T] Semestr zimowy 2022/2023

Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Katarzyna Drzewowska, Joanna Kapusta-Duch
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15 Sala 1.101, budynek: Wydział Technologii Żywności [TZ]

Czwartek

Teresa Leszczyńska
11:30 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 11:30 - 13:00 Sala 1.35, budynek: Wydział Technologii Żywności [TZ]

Piątek

Joanna Kapusta-Duch
niestandardowa częstotliwość9:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 11:15 Sala 1.101, budynek: Wydział Technologii Żywności [TZ]
Katarzyna Drzewowska, Joanna Kapusta-Duch
niestandardowa częstotliwość11:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 13:45 Sala 1.101, budynek: Wydział Technologii Żywności [TZ]

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

Aleja Mickiewicza 21, 31-120 Kraków tel: +48 12 662 44 44 https://urk.edu.pl kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.1.0 (2024-11-08)