Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Podstawy żywienia człowieka [T.3s.PZCZ.SI.TTZTZ.T] Semestr zimowy 2021/2022

Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Katarzyna Drzewowska
9:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każda środa, 9:30 - 11:45 Sala 1.101, budynek: Wydział Technologii Żywności [TZ]
Katarzyna Drzewowska
12:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każda środa, 12:00 - 14:15 Sala 1.101, budynek: Wydział Technologii Żywności [TZ]

Czwartek

Teresa Leszczyńska
13:05 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 13:05 - 14:35 Sala Wykładowa II, budynek: Wydział Technologii Żywności [TZ]

Piątek

Joanna Kapusta-Duch
8:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 każdy piątek, 8:15 - 10:30 Sala 1.101, budynek: Wydział Technologii Żywności [TZ]
Joanna Kapusta-Duch
10:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 każdy piątek, 10:45 - 13:00 Sala 1.101, budynek: Wydział Technologii Żywności [TZ]

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

Aleja Mickiewicza 21, 31-120 Kraków tel: +48 12 662 44 44 https://urk.edu.pl kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.1.0 (2024-11-08)