Plan zajęć przedmiotu Podstawy żywienia człowieka [T.3s.PZCZ.SI.TTZTZ.T] Semestr zimowy 2020/2021
- Semestr zimowy 2024/2025
- Semestr zimowy 2023/2024
- Semestr zimowy 2022/2023
- Semestr zimowy 2021/2022
- Semestr zimowy 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Katarzyna Drzewowska, Aneta Koronowicz
niestandardowa częstotliwośćAneta Koronowicz
niestandardowa częstotliwośćAneta Koronowicz
niestandardowa częstotliwośćAneta Koronowicz
niestandardowa częstotliwośćJoanna Kapusta-Duch
niestandardowa częstotliwośćJoanna Kapusta-Duch
niestandardowa częstotliwośćKatarzyna Drzewowska
niestandardowa częstotliwośćKatarzyna Drzewowska
niestandardowa częstotliwośćKatarzyna Drzewowska
niestandardowa częstotliwośćJoanna Kapusta-Duch
niestandardowa częstotliwośćKatarzyna Drzewowska
niestandardowa częstotliwośćKatarzyna Drzewowska
niestandardowa częstotliwośćCzwartek
Teresa Leszczyńska
13:00
Wykład, grupa 1
każdy czwartek, 13:00 - 14:30
Piątek
Katarzyna Drzewowska, Aneta Koronowicz
niestandardowa częstotliwośćKatarzyna Drzewowska
niestandardowa częstotliwośćJoanna Kapusta-Duch
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności