Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Ogólna technologia żywności [T.3s.OTZY.SI.TTZCZ.T] Semestr zimowy 2022/2023

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:00
9:45, gr.1
Wykład (1.124), Krzysztof Surówka
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
16:30, gr.2
Ćwiczenia laboratoryjne (0.136), Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
16:30, gr.1
Ćwiczenia laboratoryjne (0.135), Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
17:00
18:00
19:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)