Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Ogólna technologia żywności [T.3s.OTZY.SI.TTZCZ.T] Semestr zimowy 2022/2023

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
16:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każdy wtorek, 16:30 - 19:45 Sala 0.136, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
16:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każdy wtorek, 16:30 - 19:45 Sala 0.135, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Krzysztof Surówka
9:45 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 9:45 - 11:15 Sala 1.124, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)