Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCZ.T
Plan zajęć - Semestr zimowy 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny: Semestr zimowy 2022/2023 - Semestr zimowy 2021/2022 - Semestr zimowy 2020/2021

Wybrany podział planu:    
wcześniej Wyświetlany tydzień: 2022-01-03 - 2022-01-09  później
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:0015:00, gr.1
Ćwiczenia laboratoryjne (0.135), Grzegorz Fiutak, Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Joanna Banaś, Iwona Tesarowicz, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek
15:00, gr.2
Ćwiczenia laboratoryjne (0.136), Grzegorz Fiutak, Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Joanna Banaś, Iwona Tesarowicz, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek
16:00
17:00
18:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 6.8.0.0-7 (2022-11-16)