Plan zajęć przedmiotu Ogólna technologia żywności [T.3s.OTZY.SI.TTZCX.T] Semestr zimowy 2019/2020
Ustawienia planu
Poniedziałek
Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
14:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2
każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45
Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak,
Sala 0.136, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
14:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1
każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45
Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak,
Sala 0.135, budynek nr TZ
Wtorek
Środa
Czwartek
Krzysztof Surówka, Agnieszka Zawiślak
8:15
Wykład, grupa 1
każdy czwartek, 8:15 - 9:45
Sala Wykładowa II, budynek nr TZ
Piątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności