Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Ogólna technologia żywności [T.3s.OTZY.SI.TJBJY.T] Semestr zimowy 2017/2018

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
8:15, gr.1
Wykład (s.Wykładowa II), Krzysztof Surówka, Agnieszka Zawiślak
9:00
10:00
10:30, gr.2
Ćwiczenia laboratoryjne (0.136), Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
10:30, gr.1
Ćwiczenia laboratoryjne (0.135), Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
11:00
12:00
13:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)