Plan zajęć przedmiotu Ogólna technologia żywności [T.3s.OTZY.SI.TJBJY.T] Semestr zimowy 2017/2018
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
10:30
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2
każdy wtorek, 10:30 - 13:30
Sala 0.136, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
10:30
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1
każdy wtorek, 10:30 - 13:30
Sala 0.135, budynek nr TZ
Środa
Czwartek
Krzysztof Surówka, Agnieszka Zawiślak
8:15
Wykład, grupa 1
każdy czwartek, 8:15 - 9:45
Sala Wykładowa II, budynek nr TZ
Piątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności