Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TJBJY.T
Plan zajęć - Semestr zimowy 2017/2018

Zmień cykl dydaktyczny: Semestr zimowy 2019/2020 - Semestr zimowy 2018/2019 - Semestr zimowy 2017/2018

Wybrany podział planu:     
wcześniej Wyświetlany tydzień: 2017-10-09 - 2017-10-15  później
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
8:15, gr.1
Wykład (s.Wykładowa II), Krzysztof Surówka, Agnieszka Zawiślak
9:00
10:00
10:30, gr.1
Ćwiczenia laboratoryjne (0.135), Grzegorz Fiutak, Joanna Banaś, Magdalena Witek, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
10:30, gr.2
Ćwiczenia laboratoryjne (0.136), Grzegorz Fiutak, Joanna Banaś, Magdalena Witek, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
11:00
12:00
13:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności