Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Ogólna technologia żywności [T.3s.OTZY.SI.TBSBZ.T] Semestr zimowy 2023/2024

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Grzegorz Fiutak
8:30 Wykład, grupa 1 każdy wtorek, 8:30 - 10:00 Sala 1.124, budynek nr TZ

Środa

Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Ireneusz Maciejaszek, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwość16:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 19:30 Sala 0.136, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Ireneusz Maciejaszek, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwość16:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 19:30 Sala 0.135, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)