Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Ogólna technologia żywności [T.3s.OTZY.SI.TBSBZ.T] Semestr zimowy 2022/2023

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Grzegorz Fiutak
13:45 Wykład, grupa 1 każdy wtorek, 13:45 - 15:15 Sala 1.124, budynek nr TZ

Środa

Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk
niestandardowa częstotliwość16:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 19:30 Sala 0.136, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk
niestandardowa częstotliwość16:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 19:30 Sala 0.135, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)