Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Maszyny i urządzenia w słodownictwie i browarnictwie [T.3s.MUSB.SI.TBSBZ.T] Semestr zimowy 2020/2021

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Anna Stępień, Mariusz Witczak, Daniel Żmudziński
10:15 Wykład, grupa 1 każdy wtorek, 10:15 - 11:45

Środa

Czwartek

Piątek

Michał Pancerz, Anna Stępień
niestandardowa częstotliwość15:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 15:15 - 16:45 Sala 0.139, budynek nr TZ
Michał Pancerz, Anna Stępień
niestandardowa częstotliwość15:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 15:15 - 16:45 Sala 0.142, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)