Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Chemia żywności [T.3s.CHZY.SI.TTDDZ.T] Semestr zimowy 2020/2021

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Joanna Sobolewska-Zielińska
12:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każda środa, 12:15 - 14:30 Sala 1.73, budynek nr TZ
Karolina Królikowska
15:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każda środa, 15:30 - 17:45 Sala 1.73, budynek nr TZ
Karolina Królikowska
18:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 5 każda środa, 18:15 - 20:30 Sala 1.73, budynek nr TZ

Czwartek

Teresa Fortuna
9:45 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 9:45 - 11:15

Piątek

Robert Socha, Angelika Wojtyś
13:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 każdy piątek, 13:00 - 15:15 Sala 1.73, budynek nr TZ
Robert Socha
15:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 każdy piątek, 15:30 - 17:45 Sala 1.73, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)