Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna III R: Wpływ procesów fizykochemicznych oraz nowoczesnych materiałów na jakość produktów spożywczych [T.2s.TSP3.SM.TTZRZ.T] Semestr zimowy 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:009:00, gr.1
Wykład (1.52), Karen Khachatryan, Anna Konieczna-Molenda, Paweł Szlachcic
10:00
11:00
11:15, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.76), Karen Khachatryan, Anna Konieczna-Molenda, Paweł Szlachcic
12:00
13:00
14:00
15:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)