Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Technologia specjalizacyjna III R: Wpływ procesów fizykochemicznych oraz nowoczesnych materiałów na jakość produktów spożywczych T.2s.TSP3.SM.TTZRZ.T
Plan zajęć - Semestr zimowy 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny: Semestr zimowy 2022/2023 - Semestr zimowy 2021/2022

Wybrany podział planu:     
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:009:00, gr.1
Wykład (1.52), Karen Khachatryan, Anna Konieczna-Molenda, Paweł Szlachcic
10:00
11:00
11:15, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.76), Karen Khachatryan, Anna Konieczna-Molenda, Paweł Szlachcic
12:00
13:00
14:00
15:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności