Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T
Plan zajęć - Semestr zimowy 2022/2023

Zmień cykl dydaktyczny: Semestr zimowy 2022/2023 - Semestr zimowy 2021/2022 - Semestr zimowy 2020/2021

Wybrany podział planu:    
wcześniej Wyświetlany tydzień: 2022-10-17 - 2022-10-23  później
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:00
9:45, gr.1
Wykład (0.111), Agnieszka Filipiak-Florkiewicz, Kinga Topolska, Adam Florkiewicz, Anna Sadowska-Rociek
10:00
11:00
12:00
12:30, gr.1
Ćwiczenia laboratoryjne (1.82), Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Katarzyna Petka-Poniatowska, Radosława Skoczeń-Słupska
13:00
14:00
15:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-1 (2023-09-06)