Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T
Plan zajęć - Semestr zimowy 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny: Semestr zimowy 2022/2023 - Semestr zimowy 2021/2022 - Semestr zimowy 2020/2021

Wybrany podział planu:     
wcześniej Wyświetlany tydzień: 2021-11-22 - 2021-11-28  później
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:00
10:00
11:00
11:30, gr.1
Wykład (0.111), Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Adam Florkiewicz
12:00
13:00
13:15, gr.1
Ćwiczenia laboratoryjne (1.82), Kinga Topolska, Radosława Skoczeń-Słupska, Anna Sadowska-Rociek, Katarzyna Petka-Poniatowska, Jacek Słupski
14:00
15:00
16:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności