Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T
Plan zajęć - Semestr zimowy 2020/2021

Zmień cykl dydaktyczny: Semestr zimowy 2022/2023 - Semestr zimowy 2021/2022 - Semestr zimowy 2020/2021

Wybrany podział planu:    
wcześniej Wyświetlany tydzień: 2022-10-31 - 2022-11-06  później
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-1 (2023-09-06)