Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T
Plan zajęć - Semestr zimowy 2020/2021

Zmień cykl dydaktyczny: Semestr zimowy 2022/2023 - Semestr zimowy 2021/2022 - Semestr zimowy 2020/2021

Wybrany podział planu:     
wcześniej Wyświetlany tydzień: 2021-10-18 - 2021-10-24  później
Ustawienia planu:wróć do zwykłej wersji planu 
Obrazek został powiększony celem uzyskania lepszej jakości druku. Kliknij teraz obrazek drukarki na pasku swojej przeglądarki, aby wydrukować stronę. Jeśli nie możesz znaleźć obrazka z drukarką, to wciśnij Ctrl+P, aby przejść do okna drukowania.

Jeśli wydruk wygląda źle, spróbuj wydrukować wersję HTML
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 6.8.0.0-4 (2022-09-15)