Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T
Plan zajęć - Semestr zimowy 2020/2021

Zmień cykl dydaktyczny: Semestr zimowy 2022/2023 - Semestr zimowy 2021/2022 - Semestr zimowy 2020/2021

Wybrany podział planu:    
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:00
10:00
10:30, gr.2
Ćwiczenia laboratoryjne (1.82 bud.TZ), Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
11:00
11:15, gr.1
Ćwiczenia laboratoryjne (1.82 bud.TZ), Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
11:30, gr.1
Wykład (sala nieznana), Agnieszka Filipiak-Florkiewicz, Adam Florkiewicz, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
12:00
13:00
14:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-1 (2023-09-06)