Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb [T.2s.TS32.SM.TTZTM.T] Semestr zimowy 2018/2019

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Piotr Kulawik, Maria Walczycka, Marzena Zając
12:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każdy poniedziałek, 12:30 - 15:30 Sala 0.108, budynek nr TZ

Wtorek

Ewelina Węsierska
9:30 Wykład, grupa 1 każdy wtorek, 9:30 - 11:00 Sala 0.91, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)