Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności [T.2s.NTPZ.SM.TTZXZ.T] Semestr zimowy 2023/2024

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Krzysztof Surówka
8:15 Wykład, grupa 1 każdy poniedziałek, 8:15 - 9:45 Sala Wykładowa I, budynek nr TZ

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Grzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:00 Sala 0.136, budynek nr TZ
Grzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:00 Sala 0.135, budynek nr TZ
Grzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:00 Sala 0.136, budynek nr TZ
Grzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:00 Sala 0.135, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)