Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna II R: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji wyrobów węglowodanowych [T.1s.TSP2.SM.TTZRZ.T] Semestr letni 2020/2021
- Semestr letni 2021/2022
- Semestr letni 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Dorota Gumul, Jarosław Korus, Magdalena Krystyjan, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Dorota Gumul, Jarosław Korus, Magdalena Krystyjan, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwośćCzwartek
Wiktor Berski, Jarosław Korus, Magdalena Krystyjan, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwośćPiątek
Dorota Gumul, Jarosław Korus, Magdalena Krystyjan, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności