Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna II P: Wybrane zagadnienia z przetwórstwa mięsa [T.1s.TSP2.SM.TTZPZ.T] Semestr letni 2022/2023

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Maria Walczycka, Marzena Zając
niestandardowa częstotliwość9:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 13:45 Sala 0.108, budynek nr TZ

Wtorek

Władysław Migdał
niestandardowa częstotliwość13:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 15:15 Sala 0.91, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)