Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna II P: Wybrane zagadnienia z przetwórstwa mięsa [T.1s.TSP2.SM.TTZPZ.T] Semestr letni 2020/2021
- Semestr letni 2022/2023
- Semestr letni 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Maria Walczycka, Ewelina Węsierska, Marzena Zając
niestandardowa częstotliwośćWtorek
Maria Walczycka, Ewelina Węsierska, Marzena Zając
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Czwartek
Ewelina Węsierska, Marzena Zając
niestandardowa częstotliwośćPiątek
Maria Walczycka, Ewelina Węsierska, Marzena Zając
jednokrotnieMaria Walczycka, Ewelina Węsierska, Marzena Zając
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności