Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna II P: Wybrane zagadnienia z przetwórstwa mięsa [T.1s.TSP2.SM.TTZPZ.T] Semestr letni 2020/2021

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:008:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.108), Maria Walczycka, Ewelina Węsierska, Marzena Zając
8:00, gr.1
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (s.zdalne), Maria Walczycka, Ewelina Węsierska, Marzena Zając
8:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.108), Maria Walczycka, Ewelina Węsierska, Marzena Zając
9:009:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Wykład (s.zdalne), Ewelina Węsierska, Marzena Zając
10:00
11:00
12:00
12:30, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.108), Maria Walczycka, Ewelina Węsierska, Marzena Zając
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)