Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna II P: Wybrane zagadnienia z przetwórstwa mięsa [T.1s.TSP2.SM.TTZPZ.T] Semestr letni 2020/2021

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Maria Walczycka, Ewelina Węsierska, Marzena Zając
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30 Sala 0.108, budynek nr TZ

Wtorek

Maria Walczycka, Ewelina Węsierska, Marzena Zając
niestandardowa częstotliwość12:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 12:30 - 17:00 Sala 0.108, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Ewelina Węsierska, Marzena Zając
niestandardowa częstotliwość9:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 11:15 Sala zdalne, budynek nr TZ

Piątek

Maria Walczycka, Ewelina Węsierska, Marzena Zając
jednokrotnie8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 12:30 Sala zdalne, budynek nr TZ
Maria Walczycka, Ewelina Węsierska, Marzena Zając
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30 Sala 0.108, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)