Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna II: Wybrane aspekty higieny i bezpieczeństwa żywności [T.1s.TSP2.SM.TTDDO.T] Semestr letni 2016/2017

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Barbara Mickowska, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30 Sala 0.111, budynek nr TZ
Anna Sadowska-Rociek, Magdalena Surma, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość17:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 19:15 Sala 0.111, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)