Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna I: Biologicznie aktywne składniki żywności [T.1s.TSP1.SM.TTZTN.T] Semestr letni 2018/2019

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Magdalena Mika, Bożena Stodolak, Agnieszka Wikiera
niestandardowa częstotliwość9:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 9:15 - 13:45 Sala 1.136, budynek nr TZ

Wtorek

Środa

Czwartek

Magdalena Mika, Bożena Stodolak, Agnieszka Wikiera
niestandardowa częstotliwość8:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15 Sala 1.124, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)