Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności [T.1s.TSP1.SM.TTZTA.T] Semestr letni 2018/2019

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Małgorzata Bączkowicz, Paulina Pająk
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30 Sala 1.71, budynek nr TZ

Wtorek

Środa

Czwartek

Małgorzata Bączkowicz
niestandardowa częstotliwość16:45 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:45 - 19:00 Sala 1.26, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)