Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna I D: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności [T.1s.TSP1.SM.TTZDZ.T] Semestr letni 2022/2023

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Paulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Joanna Sobolewska-Zielińska
niestandardowa częstotliwość8:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:30 - 13:15 Sala 1.71, budynek nr TZ

Wtorek

Paulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Joanna Sobolewska-Zielińska
niestandardowa częstotliwość13:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 15:15 Sala 0.72, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)