Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna I C: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym [T.1s.TSP1.SM.TTZCZ.T] Semestr letni 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Iwona Cieślik, Dorota Litwinek, Barbara Mickowska
niestandardowa częstotliwość9:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 13:45 Sala 1.82, budynek nr TZ
Iwona Cieślik, Dorota Litwinek, Barbara Mickowska
jednokrotnie9:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 jednokrotnie, poniedziałek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 9:00 - 13:45 Sala 0.77, budynek nr TZ

Wtorek

Środa

Czwartek

Iwona Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Magdalena Surma
niestandardowa częstotliwość8:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15 Sala 0.111, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)