Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych [T.1s.TSP1.SM.TTZCG.T] Semestr letni 2018/2019

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:008:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia terenowe (0.111), Ewa Cieślik, Iwona Mentel, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
9:00
9:30, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Wykład (0.111), Ewa Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
10:00
11:00
12:00
13:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)