Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych [T.1s.TSP1.SM.TTZCG.T] Semestr letni 2016/2017

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Iwona Cieślik, Iwona Mentel, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia terenowe, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30 Sala 0.111, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Iwona Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość9:30 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 9:30 - 11:45 Sala 0.111, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)