Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna I: Kształtowanie i ochrona jakości w przemyśle skrobiowym i cukrowniczym oraz produkcji artykułów ciastkarskich i cukierniczych [T.1s.TSP1.SM.TJBJW.T] Semestr letni 2018/2019

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Magdalena Krystyjan
niestandardowa częstotliwość12:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 12:45 - 17:15 Sala 0.73, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Magdalena Krystyjan, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwość11:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 11:00 - 13:15 Sala 0.72, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)