Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna I A: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności [T.1s.TSP1.NM.TTZAZ.T] Semestr zimowy 2022/2023
- Semestr zimowy 2023/2024
- Semestr zimowy 2022/2023
- Semestr zimowy 2021/2022
- Semestr zimowy 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
Sobota
Paulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Joanna Sobolewska-Zielińska
jednokrotniePaulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Joanna Sobolewska-Zielińska
jednokrotniePaulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Joanna Sobolewska-Zielińska
jednokrotniePaulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Joanna Sobolewska-Zielińska
jednokrotniePaulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Joanna Sobolewska-Zielińska
niestandardowa częstotliwośćPaulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Joanna Sobolewska-Zielińska
jednokrotniePaulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Joanna Sobolewska-Zielińska
niestandardowa częstotliwośćPaulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Joanna Sobolewska-Zielińska
jednokrotniePaulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Joanna Sobolewska-Zielińska
niestandardowa częstotliwośćNiedziela
Paulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Joanna Sobolewska-Zielińska
jednokrotniePaulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Joanna Sobolewska-Zielińska
jednokrotniePaulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Joanna Sobolewska-Zielińska
jednokrotniePaulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Joanna Sobolewska-Zielińska
jednokrotniePaulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Joanna Sobolewska-Zielińska
jednokrotnieWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności