Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna I A: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności [T.1s.TSP1.NM.TTZAZ.T] Semestr zimowy 2021/2022
- Semestr zimowy 2023/2024
- Semestr zimowy 2022/2023
- Semestr zimowy 2021/2022
- Semestr zimowy 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
Małgorzata Bączkowicz
jednokrotnieSobota
Małgorzata Bączkowicz
jednokrotnieMałgorzata Bączkowicz
niestandardowa częstotliwośćMałgorzata Bączkowicz
jednokrotnieMałgorzata Bączkowicz
jednokrotnieMałgorzata Bączkowicz
jednokrotnieMałgorzata Bączkowicz
jednokrotnieNiedziela
Małgorzata Bączkowicz
niestandardowa częstotliwośćMałgorzata Bączkowicz
jednokrotnieMałgorzata Bączkowicz
jednokrotnieMałgorzata Bączkowicz
jednokrotnieMałgorzata Bączkowicz
jednokrotnieWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności