Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna II: Przetwórstwo mięsa [T.1s.TS22.SM.TTZTM.T] Semestr letni 2018/2019

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Piotr Kulawik, Maria Walczycka, Marzena Zając
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30 Sala 0.108, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Marzena Zając
niestandardowa częstotliwość10:30 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45 Sala 0.91, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)