Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych [H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX] Semestr zimowy 2018/2019

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Jacek Nowicki
8:00 Wykład, grupa 1 każdy poniedziałek, 8:00 - 8:45 Sala 125, budynek nr BUJUB

Wtorek

Środa

Czwartek

Jacek Nowicki, Mariola Pabiańczyk
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 9:30 Sala 334, budynek nr BUJUB

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Budynek Jubileuszowy

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.2.0-1 (2024-03-12)